Frank & Peter van de Hoven - Vitabrothers

Wij zijn Frank en Peter: de VitaBrothers

We zijn hier om je te inspireren en te begeleiden om zelf de regie over je vitaliteit te nemen.
Zodat jij weer het maximale uit je leven haalt!

Welke leeftijd je ook hebt, je wilt vrij zijn om te doen wat je wilt. Zo min mogelijk hinder ervaren door fysiek en mentaal ongemak en vol energie gaan voor de plannen en dromen die op je wachten. En dat snappen wij maar al te goed. 


Jarenlang ploeteren, vitaler proberen te worden door dingen te doen die niet werkten: een tijd lang leek dit ons levenspad. Onze broederlijke band heeft diepe wortels in het pijnlijke verlies van onze moeder door ziekte op jonge leeftijd. Het was een donkere en pittige tijd voor ons, als broers die zonder moeder opnieuw hun weg moesten vinden. Ook in de jaren na haar overlijden kwamen we allerlei uitdagingen tegen die ons van levensvreugde beroofden.


Lange tijd stonden we niet stil bij hoe we ons nu écht voelden. Totdat er signalen optraden die we niet langer konden negeren. Veertien jaar na zijn eerste burn-out, vertelde Franks lijf hem dat er een tweede burn-out op komst was. Dit nog een keer meemaken zou een nachtmerrie zijn, dus maakte hij een rigoureuze beslissing: stoppen met werken. Op zijn 61e kwam Frank thuis te zitten. Zijn allergrootste verlangen? Weer vitaal zijn, en de komende 30 jaar weer van zijn leven genieten. Niet alleen voor zijn eigen plezier, maar ook dat van zijn vrouw en kinderen. 

Maar hoe word je vitaal? 

Vastbesloten wilden we het antwoord op deze vraag vinden. Broer Peter had een idee voor de eerste stap: een specifiek soort water drinken en bijbehorende cursus bijwonen. Hoe sceptisch Frank ook was, hij stemde in. Achteraf gezien werd hier het zaadje voor de VitaBrothers geplant. 

De kennismaking met de essentie en helende eigenschappen van water maakte ons nieuwsgierig. Er was meer, dat wisten we meteen. Vastberaden om ons nu écht beter te gaan voelen, keken we in de spiegel. 

Hoe gezond ben je nu echt? 

We kwamen tot de enige eerlijke conclusie: onze algehele mood en gezondheid was aan verbetering toe. Het roer moest om, nu echt. Dankzij onze gedeelde eigenschap om nooit op te geven, vonden we de weg naar vitaliteit. Samen. 


We pakten het leven bij de lurven, Peter inmiddels 50 en Frank 62. Gedurende vijf jaar bestudeerden we dagelijks hoe je vitaler wordt. De opgedane kennis brachten we direct in de praktijk en we testen onszelf met fysiek uitdagende beproevingen. Om onze voortgang te meten, analyseerden we ons energieniveau. Keer op keer zagen we verbetering, zelfs terwijl de fysieke uitdagingen steeds groter werden. 


Zo ontdekten we de basisprincipes van vitaliteit: cel-energie en het zelfhelende vermogen. 


Met meer levensenergie, mentaal scherp en met een sterker en fitter lijf, voelden we ons al na een paar maanden beter dan ooit. We hadden de essentie van vitaliteit te pakken.


De weg hiernaartoe was niet altijd makkelijk, maar we waren elkaars grootste drijfveer. Hadden we geen zin of waren we moe? Dan dachten we aan elkaar, onze gezinnen en de wens voor een vitalere toekomst. En aan al die mensen die we hiermee wilden inspireren. 

En hier zijn we dan.
Twee sterke, fitte broers die met een holistische aanpak aan hun vitaliteit werken. Door zelf de regie te pakken kreeg ons leven een totaal andere wending.

Dat gunnen we jou ook! 

En zo ontstond onze missie: jou vitaler maken en daardoor gelukkig, fitter en gezonder oud te laten worden.


Onze hobbelige levensweg bracht ons tot de kern van wat écht belangrijk is: je vitaal voelen en er voor elkaar zijn. Voor elkaar als broers, maar ook voor jou. Want ook jij wilt het maximale uit je leven halen. Toch?

En dat hoef je niet alleen te doen!


Hand in hand bouwen we aan een energieke toekomst. Wij helpen je je vitaliteit te verbeteren en je energie te verhogen door stap voor stap je leefstijl te veranderen. Zoveel mogelijk vrij van hulp van buitenaf. Want de sleutel tot vitaliteit ligt in je eigen handen. Samen met ons activeer je jouw zelfhelende vermogen. Onze producten en gepersonaliseerde coaching hebben al vele mensen geholpen om hun energie te verhogen, met als resultaat meer vitaliteit: met levensenergie, mentaal scherp en een sterk en fit lijf.

Nu is het jouw beurt!

Want wat wil jij, nu je weet dat het nog niet te laat is om jezelf te helen en weer vitaal te worden? 


Pak je kans voordat je lijf je dwingt tot verandering! Neem de regie weer in eigen handen om weer te doen wat je wilt. Lekker naar buiten bijvoorbeeld, nog even de dansvloer op, of een mooie reis maken – alles zonder het gevoel te hebben dat je oud bent. Met je kleinkinderen op pad gaan, en vrij van pijn de dagelijkse bezigheden doen.   


Al onze kennis en ervaring is verweven in een uniek concept, met (cel)energie als uitgangspunt. Wij noemen dat VitaBrothers Vitaliteits Code®. We helpen je stap-voor-stap om vitaler te worden. Waar je je ook bevindt met je gezondheid, wij staan klaar voor iedereen die toe is aan een vitalere versie van zichzelf. 

Gun het jezelf!

Download Minder Koffie, Meer Energie: helemaal gratis!

  • Ontdek 5 natuurlijke alternatieven voor koffie!
  • Blaak de hele dag van de energie, zonder dip!
  • Een must-read voor elke koffieliefhebber.

Waar wacht je nog op?!

Mockup Minder Koffie, Meer Energie - Vitabrothers - vrijstaand